Østlandstour regler

Østlandstour regler

Østlandstour 2021

Avgifter
Premieavgift kr. 300,- som dekker avgift NGF, premier i denne turnering. Spilleavgift totalt for 2 runder fastsettes av den enkelte arrangør. Callaway sponser i år premier for Order of merit, som blir delt ut i form av gavekort på tour finalen. 

Eventuell Noshow faktureres spilleren via hjemmeklubb.

Spill og klasser
- Det er lagt opp til treerballer, men ved veldig stor påmelding kan arrangør velge firerballer. Det er også opp til arrangørklubb å velge om det skal være cut mellom rundene.

- Spillere velger selv om de ønsker å spille i Netto eller Bruttoklassen.

- Spillere kan bytte mellom Netto og Bruttoklassen på touren og oppnår OoM i den klassen man spiller, men det kan være smart å være i en klasse hele sesongen da man oppnår OoM på hver turnering.

Du kan spille alle turneringene, men kun de 5 beste teller på OoM.
NB: *Slaggolf i nettoklassen - maks antall slag pr hull er hullets par + 5.
Poeng

Poengskalaen vises på den enkelte turnering. Nest siste turnering gir 150% av vanlige poeng, finalerunden gir 200%.
OOM premiering totalt:
NB: Spiller må være tilstede i finalen

- Herre og dame i bruttoklassen (1. – 5. plass) kroner 5000, 3000, 2500, 1500 og 1000. Hvis det er færre enn 10 spillere på OoM-listen i klassen halveres premieringen.

- Herre og dame i nettoklassen (1. – 3. plass) kroner 3000, 1500 og 1000 både for damer og herrer. Hvis det er færre enn 10 spillere på OoM-listen i klassen halveres premieringen.

Avgjørelser ved like resultater i OoM på premieringsnivå:

Bruttoklassene:
1. Flest runder
2. Beste/nestbeste ikke-tellende runde(r)

Nettoklassene:
1. Flest runder
2. Laveste hcp
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her